logo

Over ons

Al meer dan 50 jaar uw schade experts!

Van Willegen Autoschade uit Giessen herstelt sinds 1967 autoschades. We zijn een toonaangevend schadeherstelbedrijf met klantgerichte herstelpakketten, een moderne werkplaats en goede opgeleide specialisten. Dagelijks herstellen wij autoschade en brengen uw auto weer terug in showroomcondities!

Moderne werkplaats

Van Willegen Autoschade is een begrip in het Land van Heusden en Altena. Sinds 2007 zijn wij als autoschadebedrijf gevestigd in een nieuw pand aan de Productiestraat 5. In onze zeer moderne werkplaats maken wij gebruik van de allernieuwste schadeherstel apparatuur. Alle apparatuur voldoet aan de strengste veiligheids- en milieueisen. Dit zorgt voor een optimaal herstel van de schade en een minimale belasting van het milieu.

Wij regelen alles voor u!

Onze werkplaats is uitgerust met alle apparatuur om uw autoschade of caravanschade te herstellen. Uitdeuken zonder spuiten, uw auto spuiten, het is allemaal mogelijk in onze moderne werkplaats. Wij verzorgen alles voor u en kunnen iedere schade herstellen. Of het nu gaat om een kleine ruitreparatie, of een complete restyling. Daarnaast ontzorgen wij u volledig. Wij regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij en wij bieden zelfs vervangend vervoer. Zo ondervindt u de minste hinder van uw autoschade.

Zekerheid!

Bij Van Willegen Autoschade heeft u de zekerheid van gespecialiseerde herstelwerkzaamheden. Wij zijn een erkend Focwa schadeherstelbedrijf en zijn aangesloten bij AAS. Met een professioneel team van 8 goed opgeleide medewerkers, nemen we autoschades geheel snel en vakkundig over en stellen we hoge kwaliteitsnormen. Wij zijn pas tevreden als u weer met een lach in uw auto in showroomconditie wegrijdt!

loading
× Kunnen we u helpen?