logo

Ruit reparaties

Ruit reparaties

Heeft u een sterretje in uw ruit? Van Willegen Autoschade is de glasspecialist die uw autoruiten weer in perfecte staat kan maken. Als aangesloten glasspecialist kunnen we snel en vakkundig autoruit herstel bieden. Speciaal opgeleide vakmensen met uitstekende apparatuur repareren of vervangen de ruit snel en effectief. Bovendien hebben we speciale afspraken met verzekeringsmaatschappijen, waardoor u profiteert van voordelen van uw eigen risico.

Sterretje in uw ruit?

Heeft u een sterretje in uw ruit? Voorkom erger door uw ruit snel te laten repareren bij Van Willegen Autoschade in Giessen. Met onze hars-injectiemethode verdwijnen de sterretjes vrijwel geheel. Daarnaast is reparatie van de voorruit in de meeste gevallen (vanaf WA+) helemaal gratis.

Autoruit vervangen?

Wanneer uw autoruit niet meer te herstellen is, zorgen wij ervoor dat er een nieuwe wordt geplaatst. Het lijkt dan alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen. Daarbij nemen wij alle bijkomende financiële en administratieve zorgen uit handen.

Kenteken graveren

Het is verstandig om uw kenteken in uw autoruit te laten graveren. Hiermee kunt u diefstal van uw auto voorkomen en maakt u uw auto onbruikbaar voor inbrekers.

Raamblindering

Van Willegen Autoschade is de betrouwbare en betaalbare partner voor uw raamblindering. Raamblindering heeft vele voordelen. Zo kunnen inbrekers niet meer in uw auto kijken en zorgt het op deze manier voor meer veiligheid. Maar naast de mooie styling, is het ook ideaal UV-bescherming en zonwering. Van Willegen Autoschade is de specialist voor raamblindering die precies voldoet aan alle wettelijke eisen. Van Willegen Autoschade: de oplossing voor raamblindering.

Aangesloten verzekeringsmaatschappijen

ACHMEA / INTERPOLIS:

Achmea bedrijven
Avéro
Centraal beheer Achmea
FBTO
Interpolis
Zilveren Kruis

KLAVERBLAD:

Klaverblad

AEGON:

Aegon

AON:

Aon

ANWB:

ANWB

TOPHERSTEL:

AllSecur
Allianz

NOORDHOLLANDSCHE VAN 1816:

Noordhollandsche van 1816

UNIGARANT:

Unigarant Verzekeringen
UVM Verzekeringsmaatschappij NV

TVM:

TVM

VVAA:

VVAA

ZLM:

ZLM

loading
× Kunnen we u helpen?