Caravan herstel

Schade aan uw caravan of camper?

Ook voor schade aan uw caravan of camper bent u bij van Willegen Autoschade aan het goede adres. Van Willegen Autoschade is gespecialiseerd in uitdeuken van caravans.

Wanneer u schade heeft aan uw caravan, wordt door veel partijen vaak direct de gehele zijkant van uw caravan of camper vervangen. Een tijdrovende klus, die ook direct behoorlijk in de papieren loopt! Bij Van Willegen Autoschade proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden, dit doen we door te kijken of we de deuk en/of kras kunnen verwijderen door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Door het speciaal ontworpen Caravanwand herstelsysteem om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, krijgt u een perfecte afwerking. Uiteraard staan wij garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid van de reparatie.

Met het CaravanRepair® concept kunnen alle structuren (geprofileerde camper of caravan zijwanden) en kleuren van caravanschades onzichtbaar hersteld worden. Doordat schade aan uw kampeermiddel meestal is verzekerd en van Willegen Autoschade met alle verzekeringsmaatschappijen samenwerkt, kunt u snel weer zorgeloos genieten van uw camper of caravan.

Aangesloten verzekeringsmaatschappijen

ACHMEA / INTERPOLIS:

Achmea bedrijven
Avéro
Centraal beheer Achmea
FBTO
Interpolis
Zilveren Kruis

KLAVERBLAD:

Klaverblad

AEGON:

Aegon

AON:

Aon

ANWB:

ANWB

TOPHERSTEL:

AllSecur
Allianz

NOORDHOLLANDSCHE VAN 1816:

Noordhollandsche van 1816

UNIGARANT:

Unigarant Verzekeringen
UVM Verzekeringsmaatschappij NV

GLASGARANT:

Glasgarant

TVM:

TVM

VVAA:

VVAA

ZLM:

ZLM