logo

Autoschade Wijk en Aalburg

Al sinds 1967 het betrouwbare adres voor autoschade.

Heeft u autoschade in Wijk en Aalburg?
Dan biedt Van Willegen Autoschade uit Giessen uw oplossing. Van Willegen Autoschade werkt binnen een straal van WerkendamSleeuwijkGiessen, Wijk en Aalburg en Veen aan haar autoschade.

Voor Autoschade in Wijk en Aalburg kunt u terecht bij van Willegen Autoschade. Al sinds 1967 zijn wij actief in autoschade en zijn wij een bekend beeld voor de omgeving van Wijk en Aalburg en Giessen geworden. Bij autoschade in Wijk en Aalburg zorgen wij er voor dat u weer vervangend vervoer heeft. Wij kunnen uw schade-auto zelfs geheel kosteloos komen ophalen wanneer u allrisk of Via verzekerd bent.

Het is al vervelend genoeg dat u schade aan uw auto heeft, daarom zorgen wij dat wij u een groot deel uit handen kunnen nemen. Zo handelen wij alles af met uw verzekering zodat u na het herstellen van de schade zonder verder problemen de weg weer op kunt.
Wat de schade aan uw auto ook is, ons team van 8 professionals staat voor u klaar. Of het nu gaat om een sterretje in uw ruit, uitdeuken zonder spuiten of overspuiten, de schade zal onzichtbaar worden hersteld.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid, en up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Dit maakt dat we autoschades geheel snel en vakkundig over kunnen nemen en we hoge kwaliteitsnormen kunnen stellen. Naast het herstellen van autoschade in Wijk en Aalburg, zijn wij ook gespecialiseerd in caravan herstel. Want het is een tijdrovende en dure klus om de gehele zijkant van uw caravan of camper te vervangen. Daarom passen wij het CaravanRepair® concept toe. Hiermee worden alle structuren en kleuren van uw caravanschade onzichtbaar hersteld. Zo hoeft u niet de gehele zijkant van uw caravan/camper te vervangen wanneer u alleen een kleine deuk of kras in de zijkant heeft.

Wilt u weten wat wij voor uw caravan of camper kunnen betekenen? Bespreek uw vragen met één van onze medewerkers. Wij geven u graag meer informatie of advies. Ook voor uw autoschade in Wijk en Aalburg kunt u met ons contact opnemen.

U profiteert bij van Willegen Autoschade van vele voordelen tegen scherpe tarieven.

Kijk ook eens op:

VanWillegen Brand AAS brand Focwa brand LLumar brand RDW brand
loading
× Kunnen we u helpen?