logo

Autoschade Werkendam

Al sinds 1967 het betrouwbare adres voor autoschade.

Heeft u autoschade in Werkendam?
Dan biedt Van Willegen Autoschade uit Giessen uw oplossing. Van Willegen Autoschade werkt binnen een straal van Werkendam, SleeuwijkGiessenWijk en Aalburg en Veen aan haar autoschade.

Uw auto heeft autoschade opgelopen in Werkendam? Of u heeft autoschade en woont in Werkendam? De uitgebreide service bij van Willegen Autoschade zal u alle zorgen uit handen nemen, en met onze deskundigheid zal uw auto weer als nieuw de garage verlaten!

Want wat dacht u van de gratis inzet van vervangend vervoer? Of het gratis ophalen en terugbrengen van de auto? Wanneer u allrisk of Via verzekerd bent kunnen wij u deze services volledig gratis aanbieden en nemen wij u de gehele schadeafhandeling met uw verzekering uit handen.

Wij zorgen voor een vakkundig herstel van de schade met onze moderne uitrusting en technieken. U vindt ons bedrijf aan de Productiestraat 5 in Giessen, op het bedrijventerrein de Rietdijk. Door onze praktische ligging zijn wij direct te bereiken met autoschade vanuit Werkendam. En bent u niet allround verzekerd en hoopt u de kosten beperkt te houden? Ook dan zijn wij voor u het juiste bedrijf. Wat voor schade u ook aan uw auto heeft, van Willegen Autoschade is in staat uw auto deskundig te repareren. Of het nu gaat om een ruitreparatie door een sterretje in uw voorruit, uitdeuken van uw auto of schade aan uw bedrijfsauto, wij staan voor u klaar.

Wanneer u voor de reparatie van een sterretje in uw voorruit komt, profiteert u bij ons van voordelen van uw eigen risico. Wij hebben speciale afspraken met verzekeringsmaatschappijen waardoor wij u dit aantrekkelijke voorstel kunnen doen. Kom eens bij ons langs om te bespreken wat dit in uw situatie betekend. Van Willegen Autoschade heeft speciaal opgeleide vakmensen die uw ruit weer volledig herstellen. Ook zijn we aangesloten bij glasgarant. Wilt u kennis maken met ál onze voordelen en onze klantgerichte manier van werken? Schakel van Willegen Autoschade in bij autoschade in Werkendam.

Kijk ook eens op:

VanWillegen Brand AAS brand Focwa brand LLumar brand Dagherstel
loading
× Kunnen we u helpen?