logo

Autoschade Veen

Al sinds 1967 het betrouwbare adres voor autoschade.

Van Willegen Autoschade uit Giessen biedt de juiste oplossing voor autoschade Veen. Van Willegen Autoschade werkt binnen een straal van WerkendamSleeuwijkGiessenWijk en Aalburg en Veen aan haar autoschade.

HEEFT U AUTOSCHADE IN VEEN?

Van Willegen Autoschade zorgt voor de complete afhandeling van de schade aan uw auto, geheel volgens de afspraken die we met u maken.

EXPERT IN AUTOSCHADE VEEN

Van Willegen Autoschade is al sinds 1967 actief in het herstellen van autoschade en mag zich dus zeker een expert op het gebeid van autoschade noemen. In de achterliggende jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend schadeherstelbedrijf met herstelpakketten welke volledig klantgericht zijn. Omdat het al vervelend genoeg is dat u schade aan uw auto heeft wordt onze service volledig in overleg met u afgestemd, zodat u er zo min mogelijk hinder van heeft. Van Willegen de Expert in autoschade Veen!

VAKKUNDIG

Wij nemen de zorgen van u over en zullen uw auto vakkundig herstellen. Van Willegen Autoschade verzorgt schadereparaties voor de particuliere markt, leasebedrijven, wagenparken en verzekeringmaatschappijen. Ons professionele team bestaat uit 8 goed opgeleide, deskundige medewerkers welke met veel enthousiasme voor u klaar staan. Zo nemen we autoschade snel en vakkundig van u over. We zullen met u bespreken wat de beste optie voor uw auto is. Of het nu gaat om uitdeuken zonder spuiten of juist overspuiten is, wij zorgen er voor dat uw auto weer als nieuw onze garage verlaat.

VERZEKERING

Wanneer u allrisk verzekerd bent kunnen wij het u zeer gemakkelijk maken en nemen we u de gehele schade-afhandeling met uw verzekering uit handen. Van Willegen werkt samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van uw autoschade. Dus heeft u autoschade in Veen, en bent u allrisk verzekerd? Profiteer dan van de service en deskundigheid van onze medewerkers. U krijgt gratis vervangend vervoer en 4 jaar lang garantie op herstel. Ook wanneer u alleen WA verzekerd bent, zullen wij in goed overleg met u het schade herstel plan bespreken. Zo hebben we diverse opties voor u zoals uitdeuken zonder spuiten of het toepassen van gebruikte onderdelen. We kunnen dus, in overleg met u, de schadelast zo laag mogelijk houden. Dus heeft u autoschade in Veen? Blijf er niet mee rijden maar maak een afspraak met ons. Van Willegen Autoschade verhelpt ook graag uw autoschade in Veen! Perfecte service autoschade Veen!

Kijk ook eens op:

Autoschade Werkendam

Autoschade Sleeuwijk

Autoschade Giessen

Autoschade Wijk en Aalburg

VanWillegen Brand AAS brand Focwa brand LLumar brand Dagherstel
loading
× Kunnen we u helpen?