logo

Autoschade Sleeuwijk

Al sinds 1967 het betrouwbare adres voor autoschade.

Van Willegen Autoschade uit Giessen biedt u de juiste oplossing. Van Willegen autoschade is de proffesional in autoschade Sleeuwijk. Van Willegen Autoschade werkt binnen een straal van Werkendam, Sleeuwijk, GiessenWijk en Aalburg en Veen aan haar autoschade.

HEEFT U AUTOSCHADE IN SLEEUWIJK?

Heeft u autoschade in Sleeuwijk? Of heeft u autoschade en u woont in Sleeuwijk?
Schakel dan een deskundig en ervaren autoschadeherstelbedrijf in voor de reparatie van uw auto. Want u wilt dat het goed gebeurd, u zoekt naar een bedrijf waarbij u garantie krijgt op herstel, een bedrijf met klantgerichte service

SNELLE SERVICE AUTOSCHADE SLEEUWIJK

Van Willegen Autoschade, gevestigd in Giessen, is er van voor u. Wij doen wat we beloven en geven u 4 jaar garantie op herstel, wij zorgen voor gratis vervangend vervoer. Wij staan bekend om onze snelle service autoschade Sleeuwijk!

DESKUNDIG HERSTEL

Al sinds 1967 is van Willegen Autoschade actief in het herstellen van autoschade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een schadeherstel bedrijf met een team van 8 ervaren en goed opgeleide medewerkers. Dagelijks zetten we ons in voor een deskundig herstel van uw auto of caravan. Want ook voor schade aan uw caravan kunt u bij ons terecht. Dankzij het speciaal ontworpen Caravanwand herstelsysteem, om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, krijgt u een perfecte afwerking. Het CaravanRepair® concept zorgt er voor dat alle structuren (geprofileerde camper of caravan zijwanden) en kleuren van caravanschades onzichtbaar hersteld worden. Uiteraard staan wij garant staan voor de kwaliteit en duurzaamheid van de reparatie. Wanneer de schade aan uw caravan is verzekerd wordt dit volledig vergoed.

AUTOSCHADE IN SLEEUWIJK

Van Willegen werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen zodat u weer snel kunt genieten van uw caravan. Dus met caravanschade en autoschade in Sleeuwijk, kunt u bij van Willegen Autoschade terecht voor een deskundig en vakkundig herstel. Profiteer van onze voordelen en ervaar nu zelf onze klantgerichte manier van werken. Wij een tevreden klant, u weer veilig de weg op.

Kijk ook eens op:

VanWillegen Brand AAS brand Focwa brand LLumar brand Dagherstel
loading
× Kunnen we u helpen?