logo

Autoschade Giessen

Al sinds 1967 het betrouwbare adres voor autoschade.

Heeft u autoschade in Giessen?
Dan biedt Van Willegen Autoschade uit Giessen uw oplossing. Van Willegen Autoschade werkt binnen een straal van WerkendamSleeuwijk, Giessen, Wijk en Aalburg en Veen aan haar autoschade.

Heeft u autoschade in Giessen? Of heeft u autoschade en woont in Giessen? Neem dan contact op met van Willegen Autoschade.

Wanneer u allrisk of Via verzekerd bent zorgen wij, geheel kosteloos, voor vervangend vervoer. Wij beschikken over een ruim wagenpark, waardoor we in diverse klassen een auto kunnen inzetten tijdens het herstel van uw auto.

Ook verzorgen wij het gratis ophalen en terugbrengen van de auto. Van Willegen Autoschade beschikt over een eigen auto-ambulance met chauffeur. Hierdoor zijn wij in staat uw auto op elke afgesproken tijd en plaats gratis te komen ophalen. Wanneer u gebruik maakt van vervangend vervoer, nemen wij deze direct voor u mee. Zo kunt u direct weer verder onderweg en kunnen wij aan de slag met de schade aan uw auto. Bij een allrisk verzekering heeft u bij ons ook nog eens 4 jaar garantie op herstel. Maar ook bij een WA verzekering zullen wij met u doorspreken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden u diverse mogelijkheden om de kosten zo laag mogelijk te houden waarbij de kwaliteit van het herstel gewaarborgd is. Zo kunt u denken aan deelspuiten, uitdeuken zonder te spuiten, kunststofreparaties, het toepassen van gebruikte onderdelen of het toepassen van de zogenaamde imitatie onderdelen. Afhankelijk van de schade en van uw wensen kunnen we zo de kosten voor het schade herstel beperkt houden en kunt u weer veilig de weg op.

Naast het herstellen van autoschade is van Willegen ook gespecialiseerd in het herstellen van schade aan uw caravan. Dankzij het CaravanRepair® concept worden alle structuren en kleuren van uw caravanschade onzichtbaar hersteld. Zo hoeft u niet de gehele zijkant van uw caravan/camper te vervangen wanneer u alleen een kleine deuk of kras in de zijkant heeft. Ervaar zelf de deskundigheid en klantgerichte manier van werken bij van Willegen Autoschade. U zult weer met plezier verder kunnen rijden.

Kijk ook eens op:

VanWillegen Brand AAS brand Focwa brand LLumar brand Dagherstel
loading
× Kunnen we u helpen?