Schade aan een auto en/of bestelbus binnen een wagenpark is altijd vervelend voor uw bedrijf en uw medewerkers. Het kost tijd en geld, maar de wagens moeten toch weer netjes zijn, want ze zijn nu eenmaal het visitekaartje van uw bedrijf.

Van Willegen Autoschade verzorgt al enige jaren schadereparaties voor veel wagenparken binnen het midden- en kleinbedrijf en we zijn zeer goed ingericht om service en kwaliteit te bieden.

Naast personenauto’s, beschikken we ook over bestelbussen om ter vervanging in te zetten. Zo kunnen we tijdens schadeherstel aan uw grotere bedrijfswagens ook gratis vervangende bestelbussen voor u verzorgen. Een speciale service!

Op deze manier kunnen uw medewerkers alle benodigde spullen materialen meenemen, zodat alle bedrijfswerkzaamheden gemakkelijk door kunnen gaan.

We werken samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van uw autoschade. Bovendien hebben we met veel verzekeringsmaatschappijen speciale afspraken, waardoor u profiteert van voordelen van uw eigen risico.

Tevens kunnen we de auto of bestelbus ophalen op een vooraf afgesproken plaats en tijd. Mocht u gebruik maakt van vervangend vervoer, dan nemen wij deze direct voor u mee. Na de reparatie komen we uw auto of bestelbus ook weer terugbrengen.

Naast de vakkundige reparatie met de allernieuwste apparatuur, goed opgeleide vakmensen en speciale technieken. Kunnen we ook uw bedrijfsbelettering verzorgen. Zo houdt uw wagenpark ook nog de juiste uitstraling.